Podzimní svíčky, aneb TOP vůně podzimu

Léto se nám pomalu chýlí ke konci a první sluncem políbené listí padá k zemi. S příchodem podzimu se odsouvají do ústraní svěží lehké citrusové vůně a prim začínají hrát těžší hřejivé kompozice plné dřevitých tónů, pečených jablek a koření

S prodlužujícími se večery, jde ruku v ruce i plápolající plamen svíčky, který jakoby kouzlem dokáže vytvořit útulnou atmosféru. Svíčka se tak stává neodmyslitelným parťákem, během chladných podzimních i zimních dní, a pouhým škrtnutím zápalky, dokáže vykouzlit romanticky večer, nebo kýžený relax po náročném dni. 

Pojďme se společně dostat do správné podzimní nálady a zjistit, které vůně sójových svíček nesmí u Vás doma na podzim chybět.  


Jablka, neodolatelná klasika

Jablečný kompot, štrůdl anebo pečené jablko, nádherná vůně nad kterou se zbíhají sliny. Vůně jablek k podzimu neodmyslitelně patří a my jsme si toho plně vědomi. Proto jsme pro Vás připravili rovnou dvě sójové svíčky, které v sobě ukrývají vůni jablek.

Sójová svíčka v plechovce s vůni jablek, pomeranče a skořice

jablko skořice pomeraančová kura sojová svíčka v lechovce vontree candle 

Sójová vonná svíčka ve skle s vůni Svařáku

sójová svíčka svařák podzim vánoce dekorace  

Skořice, pikantní třešinka na dortu

Skořice je královnou pikantního aromatického koření a je častou součástí podzimních i zimních vůní. Proč? Protože aroma skořice působí proti stresu, zklidňuje mysl a dokonale prohřívá, což se k chladným dnům skvěle hodí. 

Sójová vonná svíčka v plechovce s vůni kapučína, smetany, vanilky a pořádnou dávkou skořice

SKOŘICOVÉ LATTE KAVA A SKOŘICE SJOVÁ SVÍčka ve skle vontree candle

100% přírodní sójová svíčka ve skle s vůni pomeranče a skořice

pomeranč koření esenciální oleje svíčka přírodní sojový vosk  

Dřevo, vůně pro fajnšmekry

Sladké vůně sójových svíček nejsou nic pro Vás? Nebojte, v sójové svíčce s tóny ambry, pačule a cedrového dřeva, sladké podtóny nenajdete. Luxusní kompozice dřevitých a kořeněných tónu jde ruku v ruce s podzimem. Zažijte atmosféru plápolajícího ohně, který vytváří pocit bezpečí a pohody.

Sójová vonná svíčka v plechovce s vůni ambry, pačulí, borovice a cedrového dřeva

 kouzlo zimy sojová svíčka v plechovce ambra a pačulí vontree

Sójová svíčka s vůní santalového dřeva, ambry a labdania

ambra santalové drevo sojova svicka s drevenym knotem

Dýně, bez té by podzim nebyl

A co k podzimu neodmyslitelně patří? No přeci dýně! Bez dýně by to nebyl ten pravý podzim, a to i přes to, pokud neslavíte Halloween. Dýně se skvěle hodí do podzimní kuchyně a její aroma je tak příjemné, že se objevuje v řadě bytových vůní. Pokud aroma dýně zkombinujete se skořicí a medem, stane se z jemné nevýrazné vůně, luxusní podzimní symfonie, kterou si budete potají zapalovat během celého roku :)

 Sójová vonná svíčka ve skle s vůni dýně, medu a skořice

 hřejivá sojová svíčka ve skle dýně med skořice


Ať už si vyberete jakoukoliv vůni, do které necháte zahalit na podzim Váš domov, se svíčkami VonTree Candle rozhodně nešlápnete vedle :)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz