MINIMALISTICKÝ DESIGN

Máte rádi minimalistický design? Minimalismus není pouze o omezení množství předmětů, ale i o výběru těch správných, které mají estetickou hodnotu a zároveň naplňují svůj účel. Vhodná volba nejen funkčního vybavení, ale i dekorací je alfou a omegou minimalistického stylu. Navrhly jsme pro Vás novou minimalistickou kolekci svíček. kterou si zamiluje každý minimalistický fajnšmekr. 


Historie minimalismu sahá do různých oblastí, ale ve světě designu a umění se stal významným proudem v 20. století. Minimalismus je filozofie a umělecký směr, který se zaměřuje na jednoduchost, čistotu forem a omezení na základní prvky. Minimalismus přináší do našich domovů klid a harmonii prostřednictvím jednoduchosti a efektivity. Při vytváření minimalistického interiéru je důležité vybírat předměty, které nejenže dodávají prostoru estetickou hodnotu, ale také slouží svému účelu efektivně. Minimalismus upřednostňuje kvalitu nad kvantitou. Někdy může být těžké vybrat ty správné doplňky a doladit interiér k dokonalosti. 

Minimalismus – to není jen módní výkřik nebo způsob, jak utratit více peněz za méně věcí. To je lifestyle, filozofie života, která nás učí najít krásu v jednoduchosti. A víte co? Naše nová kolekce svíček byla vytvořena přesně s tímto duchem. Představujeme vám svíčky, které jsou tak minimalistické, že by se za ně nemusel stydět ani Steve Jobs při prezentaci nového iPhonu.

minimalismus

My jsme si vzali to nejlepší z této filozofie – jednoduché linie, funkčnost a kvalitu – a vtiskli to do každé svíčky, kterou vyrábíme.

Ale nebojte se, naše svíčky nejsou jen pěkné na pohled. Víme, že pravý minimalistický fajnšmekr oceňuje i to, co se skrývá pod povrchem. Proto každá naše svíčka kromě svého šarmu přináší i úžasné vůně, které promění váš domov v útočiště klidu a relaxace. A jako třešnička na dortu? Naše svíčky jsou vyráběné s láskou k planetě, což z nich dělá perfektního společníka pro každého, kdo chce žít udržitelně.

minimalisticka luxusni svicka vontree

Jedna z našich nejoblíbenějších vůní? Šťavnatá rebarbora – hit, který rozproudí vaše smysly a dodá energii do vašeho dne. Tak proč neudělat svému minimalistickému domovu radost a nevybavit ho svíčkami, které nejenže vypadají skvěle, ale také skvěle voní?

minimalisticka luxusni svicka

Pamatujte, minimalismus není jen o tom, co vyhodíte, ale také o tom, co si necháte. Naše minimalistické svíčky vám doma prostě nesmí chybět. Dopřejte si trochu světla a tepla, které rozzáří vaše dny i srdce Vítejte ve světě, kde méně opravdu znamená více – a to i v případě svíček.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz