TICHÝ SVĚT A VONTREE CANDLE

Svíčky VONTREE CANDLE představují přírodní alternativu ke konvenčním svíčkám, které často obsahují ropné produkty. Tyto svíčky jsou vyráběny z čistě přírodního sójového vosku a jsou zcela bez toxických látek, což z nich činí ideální volbu pro milovníky udržitelnosti a přírodních produktů.

Svíčky

Příběh značky VONTREE CANDLE je stejně fascinující jako jejich svíčky. Za projektem stojí Eva Vontrobová, mladá neslyšící mikrobioložka, která se rozhodla spojit svou vášeň pro vědu a lásku k přírodě do jedinečného podnikání. Eva vše dříve zvládala z pohodlí svého domova. Nyní má vlastní provozovnu, kde se stará nejen o výrobu svíček, ale i o celkový chod firmy a sociální marketing.

V rozhovoru pro Kristýnu Mariákovou, uznávanou novinářku ze světa neslyšících, Eva otevřeně promluvila o svých začátcích, motivaci a výzvách, které musela překonat. "Můj sen o vlastní firmě byl vždy spojen s touhou tvořit něco, co bude respektovat přírodu, a zároveň poskytovat lidem kvalitní a zdravé alternativy," vysvětluje Eva. Její přístup k podnikání je silně ovlivněn jejím sluchovým postižením, které jí však nebrání v tom být úspěšnou a nezávislou podnikatelkou.

Pochopení

Podpora, kterou Eva obdržela od své rodiny a přátel, byla klíčová. "Bez mé rodiny by to nešlo. Jsou mojí největší oporou jak v osobním, tak v profesionálním životě," říká s vděčností. Eva také hovoří o tom, jak důležitá je pro ni spokojenost zákazníků a jak se snaží při výrobě svíček dbát na každý detail.

CHARITATIVNI SVICKY vontree candle

Článek, který napsala Kristýna Mariáková, nejenže podrobně popisuje Evinu cestu za podnikatelským snem, ale také zdůrazňuje důležitost sociálního a environmentálního aspektu jejího podnikání. Díky svému závazku k udržitelnosti a společenské odpovědnosti si VONTREE CANDLE získalo uznání a oblibu mezi zákazníky, kteří hledají ekologické a eticky vyrobené produkty. Tento článek nejen informuje, ale také inspiruje a ukazuje, že i s handicapem je možné dosáhnout velkých věcí, pokud máte jasnou vizi a odhodlání ji realizovat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz