SETKÁNÍ S PANEM PREZIDENTEM

Na Pražském hradě se 8. března sešlo 19 žen z různých sfér a já jsem mohla být mezi nimi. Cítila jsem velkou pokoru a vděk za možnost být součástí tohoto krásného setkání, které oslavovalo rovnoprávnost žen ve společnosti.mezinarodni dne zen prazsky hrad

První dáma, Eva Pavlová, krásně podtrhla jedinečnost každé z nás slovy: "Každá z vás do světa vnáší světlo svým vlastním, jedinečným způsobem a stává se tak inspirací pro další generace žen."

Po úvodní řeči pana prezidenta, jsme se všichni sešli u kulatého stolu, kde proběhlo krátké představení přítomných žen.
432102656_10223898513520309_708925690002035275_n
Mluvila jsem o svém náhlém příchodu sluchové ztráty, o tom jak pro mě bylo těžké se se změnou vypořádat. O tom, že se mi z pouhého koníčku povedlo založit fungující společnost, která se snaží o propojení světa handicapovaných se světem osob bez handicapu. Povedlo se mi vybudovat koncept, který přibližuje světu sluchový handicap a ukazuje, že i znevýhodnění lidé dokážou dělat velké věci, pokud jim společnost podá pomocnou ruku.


pozvani na prazsky hrad mdz_1
Posezení s panem prezidentem a jeho manželkou paní Pavlovou, bylo nádherné. Bylo příjemné vidět, že jsou to stejní lidé, jako my ostatní. Byli milí, vstřícní a hlavně lidští.

Petr Pavel prezident
Díky tomuto gestu jsem si ještě víc než kdy dřív jistá, že jdu správným směrem, že to, co dělám má smysl. Jsem přesně tam, kde mám být a má ztráta sluchu již není něčím, za co se stydím, ale něčím, čemu děkuji, že ze mě udělalo dobrého člověka.

Článek BLESK: https://1url.cz/PuYrr
Článek Tiché zprávy: https://1url.cz/euYrD

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz