SVÍČKA JAKO DÁREK

Svíčky jsou více než jen voskem ve sklenici. Jsou to malé skvosty, které dokáží rozzářit prostor a vytvořit unikátní atmosféru. A přesto jsou svíčky často podceňovaným dárkem. V tomto článku se zaměříme na to, jak se vyhnout tuctovému dárku a udělat ze svíček krásné a výjimečné překvapení, které podzvedne každou událost. 

darkova krabicka sojove svicky vontree candle

Správná vůně

Nejste si jisti výběrem vůně, neznáte preference toho, komu dárek kupujete? Pak se raději vyhněte těžkým a kořeněným vůním, nevolte ani vanilku, nebo příliš sladké vůně. Zaměřte se na svíčky s lehkými vonnými kompozicemi, ideální je citronová tráva nebo bergamot, které voní téměř každému.

Kvalitní suroviny

Zapomeňte na parafín a oleje plné ropných produktů, sáhněte po kvalitě. Zaměřte se na složení svíčky, které by mělo při výběru hrát prim. Pokud ze svíčky chcete udělat luxusní záležitost a ne jen tuctový dárek, vyhněte se levným svíčkám ze supermarketů. POZOR! Někteří prodejci uvádějí, že je svíčka ze sójového vosku, ačkoliv sójového vosku obsahuje pouze zlomek a zbytek tvoří škodlivý parafín. Pokud si nejste složením jisti, kontaktujte výrobce.

Design svíčky

Máte již vybranou vůni? Je čas zaměřit se na vzhled. Víte, do jakého interiéru budete svíčku kupovat? Má obdarovaný rád barevné, hravé a veselé provedení, nebo by raději sáhl po něčem jednodušším, minimalistickém

sojova svicka s vuni jahod malin smetany prirodni sojovy vosk vontree candle

Dárkové balení

Aby dárek nadchnul hned na první pohled, musí být hezky zabalen. Kvalitní balení a pečlivé provedení mohou z běžné svíčky udělat skvostný dárek. Zkuste hledat svíčky, které jsou elegantně zabalené, nebo přidejte k dárku ručně vytvořenou kartu s vlastními slovy. Mnoho prodejců nabízí také své vlastní dárkové krabičky, které jsou promyšlené do posledního detailu.

Špetka originality

To nejlepší nakonec. Přidejte ke svíčce něco originálního. Vlastní nápis, věnování, nebo personalizovaný obrázek. Nechte si na víčko svíčky vygravírovat osobní vzkaz, ze kterého se obdarovanému podlomí kolena. Personalizované dárky bývají těmi nejlepšími. 

Lokální tvůrci

Není nic lepšího, než pořídit dárek který má lokální původ. Podpora místních tvůrců dává svíčce citovou hodnotu a co teprve svíčky, které mají charitativní přesah. Svíčky vyrobené v české republice jsou sázkou na jistotu. Malí tvůrci dávají do každé svíčky kus sebe, dbají na používání kvalitních surovin a navíc podporují českou ekonomiku.

sojove svicky darek pro zenu meditace joga mindfulness vontree candle krasa svicky

Tak co, už víte, kterou svíčku letos darujete? Vybrat svíčku, která nebude považována za tuctový dárek, může být někdy složité. Ale nebojte, jsme tu pro Vás a rádi Vám s výběrem POMŮŽEME

Vložte do nás svou důvěru při výběru svíčky, která bude více než jen pouhým darem. Zanechte dojem, který bude zářit stejně intenzivně jako plamen našich sójových svíček, a udělejte radost těm, kteří si zaslouží to nejlepší.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz