3 TIPY NA LETNÍ SVÍČKY | SVĚŽÍ A LEHKÉ VŮNĚ

Léto a vonné svíčky, jde to vůbec dohromady? Horký plamínek plápolající v teplém letním dni, to nezní moc příjemně. Svíčky si většina z nás spojuje s chladným obdobím, kdy nám mihotající plamínek vytváří útulnou domácí atmosféru, plnou pohody a tepla. Ale nezoufejte, i když jsou teploty vysoko nad bodem mrazu, svíčky můžete směle zapalovat dál. Je však důležité vybrat správnou vůni a vhodný prostor, kam svíčku umístíte. Přečtěte si náš malý průvodce letními svíčkami a už Vás nic nezaskočí. 

svezi domov bytova vune darek k narozeninam pro pani ucitelku den zen matek svicka jako darek


Jaká vůně svíček se hodí na léto?

Vyvarujte se těžkým kořeněným vůním s příměsi pižma, vanilky a dřeva. Naopak sáhněte po šťavnatých, ovocných a květinových vůních nebo se nechte zlákat vůni moře a mořského vánku. Letní vonné svíčky by měly být lehké a svěží.

U nás ve VonTree Candle myslíme na každé roční období, proto jsme pro Vás vytvořili edici 3 letních svíček. Vyberte si jednu z našich limitovaných svíček v plechovce a pociťte vůni léta naplno.

  1. Rebarbora a ostružiny - sladká, šťavnatá, ovocná
  2. Citrón a hořký grep - svěží, hořká
  3. Mořský vánek - unisexová, bez sladkých tónů

PODÍVAT SE NA NABÍDKU

rebarbora vanilka ostruziny sojova vonna svicka tip na darek pro pani ucitelku den zen

 

Kam umístit svíčku v létě?

Lámete si hlavu s tím, kam vonnou svíčku v létě umístit?

Vyzkoušejte balkón, terasu nebo posezení na zahradě. Vonné svíčky totiž dokáží vytvořit dokonalou atmosféru při zahradních dýcháncích i posezeních s přáteli. Některé svíčky dokonce odpuzují otravný hmyz, což zejména v létě oceníte.

Vhodné jsou také do koupelny pro dotvoření dokonalé wellnes atmosféry. Vůně eukalyptu Vás přenese do římských lázní, kde načerpáte novou energii.

 sojova svicka s vuni more tip na darek k narozeninam unisexova bytova vune firemni darek

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz