Vánoční tipy na nejlepší sójové svíčky

Tak jsme se po roce opět dočkali a zima, advent a Vánoce jsou za dveřmi. Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce, avšak stres, spojený s výběrem dárku, dokáže potrápit ne jednoho milovníka Vánoc. A jelikož sama vím, jak může být těžké, vybrat pro své milované správný dárek, připravila jsem pro Vás pár tipů na vánoční svíčky plné pohody, které rozzáří oči každého, nejen milovníka svíček.

Pojďme si společně udělat Vánoce plné romantiky, rodinné lásky a pohody. Díky naší svíčce vyčarujete tu pravou vánoční atmosféru.


Kouřové a pikantní vůně

Teplé pikantní kořeněné nebo dřevité vůně k chladným zimním večerům dozajista patří. V těchto svíčkách nehledejte žádný sladký podtón, ale čisté dřevité, kořeněné nebo kouřové tóny.

ambra épačulí dřevitá kouřová vůně na vánoe svíčka sojova

Ambra, Pačulí a Kadidlo

Výrazná kouřovo-dřevitá vůně, která je pro pravé fajnšmekry Pokud hledáte něco sladkého raději dejte ruce pryč. Tahle svíčka evokuje vůni plápolajícího krbového ohně, který přináší pocit bezpečí a pohodlí.

 

sójova 100% přírodní svíčka cedr a borovice vůně lesa

Esenciální svíčka cedr a borovice

Pod víčkem, této sójové svíčky z přírodních esenciálních silic, se schovává vůně lesa. Kombinace cedrového a borovicového jehličí je jedním slovem dokonalá. Aroma jehličí, stromů a dřeva k Vám domů přinese kouzelnou lesní pohádku. 

 

Jablko, pomeranč a skořice

Jablko a pomeranč patří nejen k podzimu, ale i k Vánocům. Šťavnatá vůně jablka a pomeranče skvěle doplňuje pikantní kořeněné tóny, které Vám rozproudí krev v žilách. 

zažij štestí pomeranč jablko skořice sójová vánoční svíčka v plechovce

Jablko se skořicí s kapkou pomeranče v plechové dóze

Jablko, snoubící se šťavnatým pomerančem a kapkou skořice, je skvělou volbou pro každého, kdo nemá rád těžké dřevito-kořeněné vůně. Tato svěží a lehká kombinace ovoce, doplněného o pikantní skořici provoní Váš domov neodolatelnou šťavnatou vůni, které se nebudete chtít vzdát.

 

sójová svíčka svařák ve skle jablko skořice koření 

Svařák

V této sójové svíčce se skrývá nejlahodnější vůně vařených jablek, pomeranče a směsi koření. Sójová vánoční svíčka Svařák svoji vůni lehce připomíná předchozí svíčku v plechovce, ale její vůně je více gurmánská s jemným nádechem hnědého cukru.

 

100% přírodní svíčka s esenciálními oleji ve skle se zlatým víčkem sojový vosk

Esenciální svíčka s pomerančem a kořením

V této kategorii rozhodně nesmí chybět ani svíčka s přírodními esenciálními oleji z pomeranče v kombinaci se speciálně vyvinutou směsi koření ve které hraje prim pikantní skořice. Šťavnatá a zároveň jemně pikantní, taková je sójová přírodní svíčka Kořeněný pomeranč.

 

Dotek kořeněné vanilky

Svíčky s jemným dotekem vanilky jsou moje nejoblíbenější. Nebojte se, nejedná se o žádnou nepříjemnou syntetickou vůni vanilky, ze které akorát bolí hlava. Svíčky Perníček a Kořeněná vanilka disponují unikátními vanilkovými tóny, které si zamiluje i zarytý odpůrce vanilky :)

sójová svíčka perníček přírodní sójový vosk ve skle karamel vanilka perníkové koření vontree candle

Perníček

Tady asi není ani netřeba nic psát. Nádherná vůně perníku linoucí se z babiččiny trouby. Prostě absolutní slast pro Vaše čichové buňky. Perník, karamel a kapka vanilky, to je to, co Vás dostane do kolen.  

vanilka (1) 

Esenciální svíčka s vanilkou a kořením

Nádherná přenádherná vůně vanilky s unikátní směsí pikantního hřejivého koření. Mohla bych na tuto svíčku pjet ódy donekonečna, ale dokud dokonalou souhru vanilky a koření neucítíte na vlastní nos, neuvěříte. 

  

Speciální vánoční svíčky

sójová svíčka tip na dárek k vánocům pro maminku babičku kamarádku sójová svíčka ve skle s vůní vánoc

Kouzlo Vánoc

Máte zálusk na něco více vánočního? Kouzlo Vánoc je tipická vánoční vůně, která k adventu dozajista patří. Šťavnatá mandarinka a čerstvý pomeranč se snoubí s hřebíčkem, skořicí a muškátovým oříškem, tato vánoční kompozice je doplněna o nóty pačulí, které z naší sójové svíčky vytváří nezapomenutelný vánoční zážitek. 

vánoční svíčka dárek k vánocům pro maminku a kamarádku sójová svíčka ve skle vánove advent

Tichá noc

 A nakonec si dáme něco extra. Koření a kokosové mléko? Cože, jde to vůbec dohromady? Dozajista ano.

Pikantní pronikavá směs cedrového dřeva, hřebíčku a skořice je zjemněna kokosovým mlékem, díky kterému vzniká nevšední a neotřelá kompozice vůni.

Přiznám se, že i já sama jsem měla z této kombinace, koření a kokosového mléka, strach, ale to co jsem zažila, po odšroubování víčka, byla čirá radost a spokojenost.


 Tolik krásných vůní a jen jedny Vánoce v roce, to je jedinečná možnost vybrat svíčky nejen pro sebe, ale i pro své blízké. A můžete si být jisti, že jedním správně zvoleným dárkem, se dají rázem vykouzlit šťastné a veselé.

Tip na závěr

Neradi se zaobíráte s balením dárků, vázáním stuh a lepením vánočního papíru? Nechte si svíčku zabalit do speciálního vánočního dárkového balení a nechte svůj dárek pod stromečkem zazářit.
 

 dárkové balení k vánocům ekologické balení svíček

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz