Podzimní trhy - kde všude se uvidíme?

Od loňského roku se s našimi svíčkami můžete setkávat na různých trhových akcích.

 charitativní prodej neslyšící trhy vánoční dárek sójová svíčka

Letošní rok jsme započali trhy v Brně, Frýdku-Místku a Rožnově pod Radhoštěm. Ale ta správná svíčková atmosféra nás teprve čeká.

A kde si naše svíčky budete moci na podzim a před Vánoci očichat? 


Jihlava 27.28.10

Prvním letošním podzimním trhem bude Mint Market v Jihlavě. Mint market se zde pořádá poprvé. Trhy se budou konat na Masarykově náměstí. A co víc, trhy se letos budou konat zároveň s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů. 

,Sójová 100% přírodní svíčka trhy vánoce

 

Olomouc 19.20.11

Další krásnou akci bude Dizajntrh v Olomouci. Prodejní část akce se bude konat v sobotu a neděli v Konviktu na Uměleckém centru UP (ulice Univerzitní 225). Těšit se můžete nejen na designové kousky, ale i na bohatý doprovodný program, který začne již v pátek 18.11.

 Neslyšící tvůrkyně pomoc handicapovaným česká firma firemní dárky

 

Rožnov pod Radhoštěm 2.-3.12.

Začátek prosince nás čeká krásný Handmade market v Rožnově pod Radhoštěm, sdrci Beskyd. Beskydy jsou moje srdcová záležitost, takže na tomto marketu nesmí naše svíčky VonTree Candle chybět. Market bude probíhat ve vánočním duchu na náměsti v Rožnově pod Radhoštěm. Nebude chybět svařák ani dobré jídlo a bohatý doprovodný program.

Kopie návrhu Kopie návrhu ZAMILUJTE SE (730 × 1300 px)

Frýdek-Místek 4.12.

Letos se také opět vydáme do Frýdku-Místku, dalšího města, ve kterém jsem strávila část svého dětství. Akce je pořádána pod záštitou Handmade marketu a bude se konat v Národním domě od 10:00 do 16:00.

 ambra santalové drevo sojova svicka s drevenym knotem

Brno 16.23.12.

Zlatým hřebem všech letošních trhů bude prodejní týden v Brně v rámci December design days. Náš stánek můžete navštívit na malebném nádvoří Staré radnice. Těšit se můžete i na další tvůrce a bohatý doprovodný program.

laska_malina--lici--jablka--pivonka-vonna-sojova-svicka

 


seznam trhů bude postupně aktualizován

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz