JAK VYZDOBIT DOMOV NA JARO? | JARNÍ DEKORACE

Kolem nás je cítit probouzející se příroda, rozkvetlé květiny propůjčují jarnímu vánku nádhernou vůni a světlo nás vítá již v brzkých ranních hodinách. Konečně si budeme moci odložit pár vrstev oblečení a načerpat energii ze slunečních paprsků. A právě teď nastává ideální čas, najít ty správné jarní dekorace, které rozzáří Váš dům a přivítají jaro. Dřevo, přírodní materiály, pastelové barvy a svíčky, to vše k jarní výzdobě patří. Pojďme se společně podívat, na ideální jarní dekorace a sójové svíčky, které Váš interiér skvěle doplní a to nejen vůni, ale i designem. 


KVĚTINY A SÓJOVÉ SVÍČKY

Jarní dekorace by měly být svěží a barevné. Nechte se inspirovat jarní přírodou a přidejte do svého interiéru květiny a rostliny. Mezi jarní květiny, kterými si můžete vyzdobit Váš domov, patří narcisy s jasně žlutými nebo bílými květy, tulipány, hyacinty nebo fialky. Chcete si domov provonět vůni květin? Zkuste naši sójovou svíčku ve skle s květinovou vůní ibišku, lilie, jasmínu a jemným náznakem pomeranče a hrušky. 

jarni vyzdoba kvetinova svicka s vuni lilie ibisku a jasminu vontree candle

BAREVNÉ JARO

Jarní období je spojováno s jasnými barvami, které evokují nový začátek a probouzení přírody. Růžová, modrá, zelená, žlutá nebo fialová, všechny tyto barvy jsou plné energie a v pastelových odstínech se budou skvěle hodit pro Vaši jarní výzdobu. Můžete použít pastelové polštáře, ubrusy, deky, plédy nebo záclony. A pokud hledáte svíčku s krásnou rozkvetlou jarní etiketou. Mám pro Vás tip! Svíčka láska s rozkvetlými pivoňkami Váš jarní interiér určitě oživí. 

Sójové přírodní svíčky vonné

JARNÍ MOTIVY A DEKORACE

K jaru patří i typické Velikonoční motivy kraslic, květin nebo zvířat. Zejména menší děti ocení dekorace zajíčku, motýlků nebo vlaštoviček. U nás doma jsme letos vsadili na přírodní provedení ve dřevě. Na zdech nám poletují vlaštovičky a polici zdobí dřevěný zajíček a květinový zápich v podobě dřevěného domečku. Chybět nesmí ani sójová přírodní svíčka v doprovodu čajových svíček ze včelího vosku.. 

Jarní dekorace vontree candle pastu

Hledáte krásné dřevěné dekorace, které jsou nejen ručně vyrobené ale i cenově dostupné? My jsme letos vsadili na jarní dekorace z PASTU domov (Pohoda A Styl Tvoří Útulný domov). Najdete zde spoustu krásných zápichů do květináčů, dřevěná zvířátka (zajíce, vlaštovky, ptáky, motýlky) a další ručně vyrobené dekorace ze dřeva a přírodních materiálů. Nákupem také podpoříte lokální značku Českého středohoří

Jarni dekorace pastu a svíčky vontree candle

www.pastudomov.cz

Jarni dekorace do bytu a domu svíčky vontree candle


U nás už je jaro v plném proudu, náš domov zdobí dřevěné dekorace s přírodními prvky a doplňují je svěží sójové svíčky, které prostor dokonale provoní a vytvoří pravou jarní atmosféru. Vyberte si i Vy jarní bytovou vůni z naši nabídky přírodních vonných sójových svíček a doplňte ji o stylovou dekoraci z dílny PASTU. Pár dobře zvolených ozdob dokáže Váš interiér rázem proměnit na útulný domov, kam se budete nesmírně rádi vrácet.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz