HŘEJIVÁ SVÍČKA S DÝNÍ

Podzim je obdobím, které nás překvapuje svou krásou, teplými barvami a unikátními vůněmi. Jedním z nejlepších způsobů, jak si tuto sezónu užít naplno, je zakoupením sójové svíčky, která vás okamžitě vtáhne do podzimní atmosféry. Jednou z takových svíček je naše sójová svíčka Hřejivá, která kombinuje tóny chutné máslové dýně, skořice a medu. Tato teplá a sladce kořeněná sójová svíčka dodá vašemu interiéru nádech podzimního kouzla a vytvoří nezapomenutelnou atmosféru.


Proč právě sójová svíčka?

Sójové svíčky jsou stále populárnější. Sójový vosk je ekologicky šetrný materiál a je vyroben ze rostliny zvané sója. Je biologicky rozložitelný a nezanechává za sebou škodlivé zbytky. Sójové svíčky hoří déle a čistěji, než svíčky z parafínu. Můžete si tak dlouhodoběji vychutnávat jejich bohaté vůně, a to bez obav o znečištění ovzduší. Sójový vosk neobsahuje žádné toxické látky, a tak jsou sójové svíčky bezpečné pro zdraví.

hrejiva-dyne-med-koreni-skorice-podzim-sojova-svicka-ve-skle-vontree

Jak voní dýně?

Vůně máslové dýně je jedinečná a charakteristická pro podzimní období. Tato vůně má několik výrazných složek:

  1. Sladkost: Máslová dýně má přirozeně sladkou vůni, která je velice příjemná. Je to sladkost, která evokuje chuť dýňových dezertů, koláčů a dortů.

  2. Koření: Vůně máslové dýně je také často kořeněná. Obsahuje tóny skořice, hřebíčku a muškátového oříšku. Skořice dodává vůni teplý, kořeněný charakter, zatímco hřebíček a muškátový oříšek přidávají pikantní a výrazné tóny.

  3. Teplo: Vůně máslové dýně nás přenáší do teplého a útulného prostředí. Evokuje pocit tepla a pohody, což je ideální pro podzimní období, kdy hledáme útěchu a teplo.

Celkově má vůně máslové dýně charakteristickou kombinaci sladkosti, kořenění a teplého tónu. Je to vůně, která nám připomíná podzimní dny, kdy pečeme dýňové dezerty, vaříme kořeněné pokrmy a trávíme čas s rodinou a přáteli. 

dyne vune svicky sojova vonna svicka vontre candle podzimni vune

 

Skořice, med a další tóny

Ve svíčce najdeme také tóny skořice, která má výraznou vůni. Je teplá, sladká a kořeněná zároveň. Její aromatická esence evokuje pocit tepla a pohody. Kromě máslové dýně a skořice obsahuje tato sójová svíčka také medové tóny. Med dodává vůni jemnou, nenucenou sladkost a připomíná nám medové dezerty, které si vychutnáváme při podzimních oslavách.

Dalšími zajímavými složkami této svíčky jsou karamel a vanilkový cukr. Vůně karamelu je sladká, bohatá a krémová. Vůně vanilkového cukru je něžná a sladká. Má jemný nádech vanilky, který je kombinován s cukrovou sladkostí.

 

Hřebíček pro teplou atmosféru

Bez hřebíčku by to nebylo ono. Hřebíček dodává svíčce pikantní a trochu kořeněný charakter. Hřebíček je typickým podzimním kořením, který se často používá do vaření a pečení. Vůně hřebíčku je intenzivní, kořeněná a pikantní. Má výrazný a pronikavý charakter s nádechem pálivosti. dyne vune svicky sojova vonna svicka vontre candle podzimni vune (1)

 

Podzim je obdobím, kdy se příroda mění a přináší nám krásu teplých barev a unikátních vůní. Jedním z nejpříjemnějších způsobů, jak si tuto sezónu užít naplno, je zapálením sójové svíčky. Naše sójová svíčka Hřejivá je kombinuje tóny chutné máslové dýně, skořice, medu, karamelu, vanilkového cukru a hřebíčku. Což z ni dělá ideální podzimní kompozici, která vytváří teplou a sladce kořeněnou vůni. Prožijte podzimní dny na plno, zapalte sójovou svíčku VONTREE CANDLE. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz